top of page
Tuinaanleg en tuinonderhoud

DEHENNIN & ZOON BV
de geschikte partner voor uw tuinaanleg en onderhoud in Hoegaarden & Tienen (Vlaams-Brabant)

Van grond tot tuin met één partner

Een tuin aanleggen is best zwaar werk. De transformatie van lapje grond naar bloeiende tuin is niet op één-twee-drie gerealiseerd. Er moet flink over nagedacht worden. Niet alleen over de indeling, maar ook over de materialen, de bestemming en het doel van de tuin. Wilt u een buitenruimte creëren waarin ruimte centraal staat – zoals een ruime speeltuin voor de kinderen? Of wilt u tot rust komen in gezellige hoekjes?

Er is veel mogelijk bij het maken van een tuin.

Uw ervaren tuinaannemer adviseert u en staat u bij met goede raad.

Van begin tot einde

Dehennin & Zoon biedt u een full-service in tuinaanleg. Wij voeren alle werken voor u uit, van de plaatsing van uw terras tot het uitgraven van uw vijver. Uw tuindromen worden werkelijkheid dankzij ons vakmanschap.
Hebt u weinig tijd voor uw tuin, maar wilt u toch een mooi aangelegde tuin rond uw woning? Dan zorgen wij ervoor dat we, met de juiste planten en struiken, een groene oase bouwen die weinig onderhoud vergt.
Voor mensen met groene vingers doen we net het tegenovergestelde. En laten we bloemen en planten bloeien die aandacht vragen – maar véél schoonheid teruggeven.

full-service in tuinaanleg
onderhoud van uw tuin

Dehennin & Zoon, Tuinaanleg & -onderhoud in Hoegaarden

In elk seizoen op zijn best

Als u dat wenst, kunnen we ook het volledige tuinonderhoud voor onze rekening nemen. We komen bij u langs op afgesproken tijdstippen en zorgen voor een compleet onderhoud – van snoeiwerken tot veegwerken. Uw professionele tuinman weet precies welke bloemen en planten wanneer aandacht nodig hebben. Zo geniet u in elk seizoen van een perfect onderhouden tuin.

Ook wanneer er bomen gesnoeid of geveld moeten worden – of een vijver een reinigingsbeurt vereist – kunnen we dit voor u in orde brengen.

Welke werken voeren we uit?

  • tuinaanleg van a tot z

  • tuinonderhoud volgens afspraak

  • creatie van vijvers en zwemvijvers

  • buitenverlichting

  • plaatsen van terrassen

  • drainagewerkenplaatsen van afsluitingen en hekken

aanleg van verharding
tuinontwerp

Contacteer ons

Staat uw vraag niet in het lijstje? Geen probleem: contacteer ons om uw project te bespreken!

bottom of page