top of page
doorzaaien van gazons

Doorzaaien van gazons, weiden en sportvelden

Doorzaaien: het verjongingsproces voor verouderde gazons

Bent u eigenaar van een doorleefd of beschadigd gazon met bruine, kale plekken en/of onkruid en mos of slechte grassen? Denkt u eraan om dan maar de grove middelen in te zetten: uw volledige gazon omwoelen? Dat is misschien niet nodig. Dehennin & Zoon heeft een kostenbesparend alternatief: het machinaal inzaaien van verouderde gazons! Dankzij dit verjongingsproces kunt u uw gazon doeltreffend renoveren, zonder omwoelen. 

Een groen en vol gazon met kwaliteitsgras is ook voor u weggelegd!

Enkele voordelen van doorzaaien

  • Uw bestaande grasmat kan behouden blijven

  • Kostenbesparende oplossing

  • Slechte grassen en onkruid verdwijnen

  • Open plekken vullen zich op met kwaliteitsgrassen

doorzaaien gazon
groen gazon

Hier verschijnen groene gazons dankzij Dehennin & Zoon

Zowel grotere als kleinere gazons, weiden en sportvelden kunnen wij voor u inzaaien, overal in een straal van 35 à 40 km rond Hoegaarden, regio Tienen, Leuven, Diest, Sint-Truiden, in Vlaams-Brabant en regio Jodoigne (Geldenaken), Hannuit en Nodebais (Nodebeek) in Wallonië. Hiervoor maken we gebruik van professionele machines voor kleine en grote gazons. Zo zetten we onze op en top kwaliteitsmachine van Vredo in om grotere gazons door te zaaien (zoals grasland en sportveld). Dit stelt ons in staat om onder meer een ruimere werkbreedte, optimale bodemvolging en ontkiemingsomstandigheden, precieze zaaddosering en zaaidiepte te bekomen.

Dehennin & Zoon bezorgt u een top grasmat

Het doorzaaien kan ook gecombineerd worden met het verticuteren van uw gazon (verluchten), bemestingen en bevorderende producten. Zo komen we stap voor stap tot een grasmat in topconditie!

gezonde grasmat
kwaliteitsgras

Contacteer ons

De eerste stap om te genieten van een mooi gazon met kwaliteitsgras:

Dehennin & Zoon contacteren, wij komen graag bij u langs.

bottom of page